• Order before 3 pm : Sameday shipping
 • Free shipping from € 50, -
 • Creditcards accepted

4.8van 794 Reviews

Check onze Sale kortingen tot 80%

€0,00

fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

Fashionisaparty blog over Dare2 Be Fabulous oorbellen

www.fashionisparty.com over Dare 2 Be Fabulous.

Fashionisaparty blog over Dare2 Be Fabulous oorbellen
Blogs
1 May 2016

Dare to be fabulous

Gepost in fashion


Less is more. Wie Fashion is a party een jaar of vijf geleden ook al volgde weet dat ik die uitspraak vroeger háátte. Uit mijn mond zouden die woorden nooit komen. Well, I was wrong. Want een paar dagen geleden nog sprak ik ze wel degelijk uit.

Eigenlijk was er niets waarbij ik niet van méér hield: meer haar, meer make-up, meer kleding, meer nagels, meer schoen, meer details, meer accessoires.

Ik zal nooit het toonbeeld van minimalisme worden. Maar ik kan inmiddels heel erg van minimalisme genieten. En hoewel je me nog altijd prima kunt betrappen op een weinig bescheiden eyeliner of een flinke dot foundation, zie ik mezelf bijvoorbeeld niet zo snel meer met paars haar lopen. Ik heb mijn extravagante buien, maar heb ‘natuurlijk’ nog nooit zo kunnen waarderen als nu.

Hetzelfde geldt voor sieraden. Ik maakte er vroeger een sport van om kettingen te vinden die groter dan groot waren. ‘Statement necklace’ typte ik ontelbaar vaak in op eBay. Ik heb oorbellen gehad waarbij ik me serieus zorgen maakte over het in tact blijven van mijn oorlellen. En ik was natuurlijk een fervent liefhebber van piercings. Nog steeds wel eigenlijk, zij het minder praktiserend.

De oorbellen die ik op deze foto draag zijn de Dare to be fabulous XL Off White van het merk Jozemiek. Om dat ‘XL’ had ik een paar jaar geleden dus erg moeten lachen. Nu lach ik ook om de oorbellen, maar alleen uit waardering. Ik vind de een tikje blauwe steen heel mooi staan bij mijn blonde haar.

Neem een kijkje in de webshop van Jozemiek voor nog veel meer ‘less is more sieraden’. Mijn volgende paar Dare to be fabulous oorbellen staat al op mijn wishlist: de XL grey oorbellen.

Recent articles

The latest news from our blog

 • Jozemiek doet het Weer !
  19 / May / 2017

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Jozemiek doet het Weer !

 • Yoo.rs Blog over de Roundie van Jozemiek
  19 / May / 2017

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Yoo.rs Blog over de Roundie van Jozemiek

 • Online Lifestyle Magazine over Jozemiek
  19 / May / 2017

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Online Lifestyle Magazine over Jozemiek

 • Casaana Beauty Blog
  18 / May / 2017

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Casaana Beauty Blog

 • Jozemiek Suedine tas in Story
  06 / Feb / 2017

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Jozemiek Suedine tas in Story

 • Roundie strandlaken in Libelle Belgie
  20 / Jun / 2016

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Roundie strandlaken in Libelle Belgie

 • Rond strandlaken in Flair
  24 / May / 2016

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Rond strandlaken in Flair

 • Fashionisaparty blog over Dare2 Be Fabulous oorbellen
  10 / May / 2016

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Fashionisaparty blog over Dare2 Be Fabulous oorbellen

 • Rutger en Thomas blij met hun Roundie op de Beautyglossparty 2016
  10 / May / 2016

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Rutger en Thomas blij met hun Roundie op de Beautyglossparty 2016

 • Rio by Jozemiek Icebraids.com Blog
  18 / Nov / 2015

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Rio by Jozemiek Icebraids.com Blog

Login

Forgot your password?

 • All your orders and returns in one place
 • The ordering process is even faster
 • Your shopping cart stored, always and everywhere
Jozemiek 4.8 / 5.0 - 755 Reviews @ Google