• Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • Gratis verzending vanaf €75
 • Achteraf betalen

4.8van 2418 Reviews

Iedere week heel veel leuke nieuwe collectie ! Check ook onze sale.

iedere week leuke nieuwe collectie ! Check ook onze sale.

fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

Fashionisaparty blog over Dare2 Be Fabulous oorbellen

www.fashionisparty.com over Dare 2 Be Fabulous.

Fashionisaparty blog over Dare2 Be Fabulous oorbellen
Blogs
1 May 2016

Dare to be fabulous

Gepost in fashion


Less is more. Wie Fashion is a party een jaar of vijf geleden ook al volgde weet dat ik die uitspraak vroeger háátte. Uit mijn mond zouden die woorden nooit komen. Well, I was wrong. Want een paar dagen geleden nog sprak ik ze wel degelijk uit.

Eigenlijk was er niets waarbij ik niet van méér hield: meer haar, meer make-up, meer kleding, meer nagels, meer schoen, meer details, meer accessoires.

Ik zal nooit het toonbeeld van minimalisme worden. Maar ik kan inmiddels heel erg van minimalisme genieten. En hoewel je me nog altijd prima kunt betrappen op een weinig bescheiden eyeliner of een flinke dot foundation, zie ik mezelf bijvoorbeeld niet zo snel meer met paars haar lopen. Ik heb mijn extravagante buien, maar heb ‘natuurlijk’ nog nooit zo kunnen waarderen als nu.

Hetzelfde geldt voor sieraden. Ik maakte er vroeger een sport van om kettingen te vinden die groter dan groot waren. ‘Statement necklace’ typte ik ontelbaar vaak in op eBay. Ik heb oorbellen gehad waarbij ik me serieus zorgen maakte over het in tact blijven van mijn oorlellen. En ik was natuurlijk een fervent liefhebber van piercings. Nog steeds wel eigenlijk, zij het minder praktiserend.

De oorbellen die ik op deze foto draag zijn de Dare to be fabulous XL Off White van het merk Jozemiek. Om dat ‘XL’ had ik een paar jaar geleden dus erg moeten lachen. Nu lach ik ook om de oorbellen, maar alleen uit waardering. Ik vind de een tikje blauwe steen heel mooi staan bij mijn blonde haar.

Neem een kijkje in de webshop van Jozemiek voor nog veel meer ‘less is more sieraden’. Mijn volgende paar Dare to be fabulous oorbellen staat al op mijn wishlist: de XL grey oorbellen.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • Team Jozemiek op Reis naar Curaçao: Een Inspirerende Avontuur
  17 / Jul / 2024

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Team Jozemiek op Reis naar Curaçao: Een Inspirerende Avontuur

 • Rakhi Soul and Star
  04 / Oct / 2018

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Rakhi Soul and Star

 • Leopard is hot
  11 / Sep / 2018

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Leopard is hot

 • Metallic Suedine Tas collectie
  04 / Oct / 2017

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Metallic Suedine Tas collectie

 • Jozemiek doet het Weer !
  19 / May / 2017

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Jozemiek doet het Weer !

 • Yoo.rs Blog over de Roundie van Jozemiek
  19 / May / 2017

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Yoo.rs Blog over de Roundie van Jozemiek

 • Online Lifestyle Magazine over Jozemiek
  19 / May / 2017

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Online Lifestyle Magazine over Jozemiek

 • Casaana Beauty Blog
  18 / May / 2017

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Casaana Beauty Blog

 • Mama-in-limburg Blog
  14 / Mar / 2017

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Mama-in-limburg Blog

 • Jozemiek Suedine tas in Story
  06 / Feb / 2017

  fashionisaparty.com - 10 / May / 2016

  Jozemiek Suedine tas in Story

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Jozemiek 4.8 / 5.0 - 755 Reviews @ Google
[powr-popup id="d65ad83a_1698139803"] div class="powr-popup" id="27812b0d_1700476328">/script>/script>/script>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »